English | عربي | Nederlands

Hoe het werkt

1. Als eerste stap moet je de status "vluchteling" in Nederland bemachtigen, als je deze hebt kan je je bij ons registreren.

2. Je kunt je registreren door het formulier in te vullen. Een belangrijk onderdeel waar je informatie over geeft is jouw opleiding en werkervaring. 

3. Global Workforce gaat vervolgens aan het werk om jou in contact te brengen met organisaties en Nederlandse vrijwilligers uit hetzelfde vakgebied en uit dezelfde regio (de gemeente waar je nu verblijft of waar je naar toe gaat in de toekomst). Op deze manier kun je je kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen, leren in het Nederlands te communiceren en onze cultuur leren kennen. De kans op het vinden van een baan zal hierdoor toenemen.

Global Workforce verschaft geen emailadressen aan personen of organisaties. Zij verstuurt alleen mailings in opdracht van organisaties. Een beperkt aantal mensen heeft toegang tot de database. Zo waarborgt zij de privacy en houdt zij er controle op dat het doel bereikt wordt waar zij voor staat.


Hoe kan je ons helpen?

Je kan ons helpen door deze website bekend te maken bij alle vluchtelingen, die je kent. Het mooiste zou het zijn als alle vluchtelingen in Nederland zich registreren. Des te groter de aantallen, des te sterker onze positie ten opzichte van Nederlandse bedrijven en organisaties.